Min virksomheds historie

Jeg er født i 1965 og opvokset på Åhalsegård i Rutsker. Min Far, Ole, har ligesom jeg selv drevet Maskinstation, Åhalsegårds Maskinstation. I en ung alder investerede jeg i de første maskiner og blev hurtig selvstændig i år 1983. Christel og jeg købte Maegård i Rutsker år 1985, og har siden været bosatte her, hvorfra vi driver maskinstationen. Maskinstationen voksede sig større og vi var oppe på 5 ansatte, hertil kom en større maskinpark hvortil der hørte gyllevogne, presser, snitter mm. 

I 2003 afviklede vi det meste at landbrugesdelen i virksomheden, dette var på eget initiativ. Da jeg på dette tidspunkt havde beskæftiget mig meget med landbrugsarbejdet i mange år og brugt rigtig meget tid udenfor familiens rammer. I 2004 bestod jeg eksamen som Autoriseret Kloakmester og specialiserede os indenfor kloak og entreprenør branchen. 

Igennem tiderne har vi påtaget os mange forskellige specielle opgaver, vi har aldrig holdt os tilbage for en udfordring.


Jespers Maskinstation
-den lille maskinstation med den store erfaring!

Vi driver virksomheden hjemme fra vores gård, Maegård, der ligger i Rutsker.
Her har vi alt vores maskineri stående og et værksted hvor vi selv bygger, vedligeholder og reparere maskinerne og materiellet.

Vi er en familie på 4, Jesper og Christel, og så har vi vores to børn.
Emelie er udlært Lastvognsmekaniker.
og
Denni er udlært entreprenørmekaniker. Og arbejder på Brdr. Madsen i Tejn.