Maskinpark

På denne side kan du læse om hvilke maskiner
der er i virksomheden.

Den er opbygget således at der står
lidt kort beskrevet om maskiner og
hvilket udstyr der hører til hver maskine.

Ønsker du at vide mere om udstyret kan du læse
om dette på under siden "Udstyr" hvor der
står mere beskrevet om dette.

Hitachi ZX 210 

Årgang 2006

Jeg vejer 22 tons, og min larvebåndsbredde er 800 mm. Derved har jeg nemt ved at stå fast. Jeg er en flere funktionel maskine og kan lave mange forskellige opgaver. Her kan Nævnes diverse udgravninger til byggeri og anlæg – oprensning af søer – nedrivning af bygninger mm.

 

Udstyr:

Scanlaser grave program

Rotor tilt

Diverse forskellige grave skovler i forskellige dimensioner

Sorterings grab + diverse grabber

Forlænger arm

Komatsu PC180

Jeg er en ældre model gravemaskine på larvefødder, jeg har en vægt på 18 tons. Jeg udfører de samme opgaver som min kollega Hitachi 210.

 

Udstyr:

Diverse forskellige grave skovler i forskellige dimensioner

Blokvogn

Med mine 28 tons laste evne, sørger jeg for at gravmaskinerne og deres udstyrs materiel bliver transporteret med ud til arbejdspladserne.

 

Case 7220

Under min motorhjelm ligger der en CDC 8,3L 6- cylinderet motor. Den bruger jeg når vi skal have flyttet maskiner på blokvognen eller når vi skal bruge en vogn til arbejdes opgaven.

Yanmar
Jeg er en lille purk der kun vejer 1 tons, jeg er kun 70 cm i bredden. Så nemt som ingenting kan jeg snige mig ind ad dør åbninger og andre smalle steder, selvom jeg er lille er jeg god til at grave lige de opgaver du ønsker løst.

Udstyr:
Diverse skovler i forskellige størrelser

Yanmar SV 17

Jeg er en frisk lille maskine der kun vejer knapt 2 tons. Med min størrelse på en 1 meters bredde og vægt har jeg nemt ved at komme ind og grave smalle steder. Jeg kan grave hele 2,4 meter ned i jorden.

Jeg er velegnet til arbejde i byerne, legepladser, haver mm.

 

Udstyr:

Diverse forskellige grave skovler i forskellige dimensioner.

Oliehammer

Peljob

Jeg er en mindre og lidt ældre maskine der kun vejer 2,5 tons. Jeg er oftest ude på udgravnings opgaver. Tit i forbindelse med stald udgravninger.

 

Udstyr:

Diverse skovler

Oliehammer

Schaeff HML 30

Jeg er en anden type gravmaskine. I stedet for larvebåndsfødder har jeg fires hjul. Og er en gummihjulsgraver. Min vægt ligger på 8,5 tons.

 

Udstyr:

Diverse skovler

Olie hammer

 

Weidemann 1090

Jeg er en mindre knækstyret minilæsser, jeg er utrolig handy til mange opgaver. Udkørsel, mugning af heste stalde og meget andet. Som det nyeste har jeg fået nyt udstyr til at gøre brug af, her er der tale om en afretter, læs mere om den under tilbehørs udstyr.

 

Udstyr:

Diverse skovler

Pallegafler

Halm spyd

Afretter

Overfaldsgreb

Laserstyret maskinafretter

Komatsu D65 PX12

Jeg hører også til en af nytilflytterne i virksomheden. Jeg er købt hjem fra Sverige. Jeg er en dozer med en vægt på 22 tons. Jeg er funktionel til mange opgaver. Blandet andet kobler vi drænploven på dozeren til at trække den frem. En anden ting jeg også er god til, er at skrabe af i tilfælde af ny byggeri eller anliggender.


Udstyr:
Drænplov
Skarberblad

Hydrema 926

Jeg er den nyeste maskine der er kommet til gården. Jeg er fuld af masser af ny energi og har en  dygtig chauffør til at komme ud og løse alle former for opgaver. Gravning af kloak, etablering af have, ryddet sne i indkørslen, vi er friske på en udfordring.

 

Udstyr:

Scanlaser grave program

Diverse skovler i forskellige dimensioner.

Rotortilt til bag armen.

 

Komatsu WA 270

Jeg er den ældste gummiged på gården, og er altid frisk på at kører i en ensilage stak, trække dig fri med et spil, høvle jorden af eller rydde sne med enten en sneplov eller en skuffe.

Jeg vejer 14 tons og er en årgang 1997.

 

Udstyr:

Diverse skuffer

20 tons spil

Pallegafler

 

Komatsu WA320

Jeg hører til de ny ankomne til maskinstationen, jeg er en ny gummiged som er kommet til øen. Jeg udfører alle former for opgaver hvor det er muligt at komme til med en gummiged.

 

Udstyr:

Diverse skuffer

20 tons spil

Pallegafler

Dieci 4017

Jeg er lillebror teleskoplæsseren og er udstyret med 2 støtteben foran, og rækker hele 17 meter ud i luften. Størrelses mæssigt fylder jeg mindre i landskabet og kan være nemmere at komme til med visse steder. Jeg er også let styret både inde fra mit førerhus eller udenfor. (Se mere under udlejning af maskiner)

 

Udstyr:

Pallegafler

Mandskabskurv
Skovl
Kranarm

Terex 5022

Jeg er den største af de 2 teleskoplæsserne der hører til i virksomheden. Jeg er udstyret med 4 støtteben, hvilket gør at jeg er meget fleksibel. Med min lange arm kan jeg nå 22 meter ud i luften, jeg kan desuden rotere 3600 rundt imens. Jeg er nem at betjene, og kan styres enten inde fra maskinen eller via fjernkontrollen ude fra kurven. Jeg er rigtig god at have med ude til byggerier, renoveringer, beskæringer af træer eller lignende projekter. (se mere under udlejning af maskiner)

 

Udstyr:

Pallegafler

Mandskabskurv
Kranarm
Kranarm med wirespil